SMÅ FARSBRØD MED ÆBLE, FENNIKEL, SALVIE & BACON

4 personer

Ingredienser:

1 lille fennikelknold
1 æble
1 lille løg
Olivenolie
600 g økologisk hakket
grise- og oksekød
1 tsk. salt
1 spsk. oregano
2 spsk. rasp
½ dl mælk
Friskkværnet peber
4-8 friske salvieblade
8 skiver økologisk bacon
4 små æbler

Tilbehør: Brød og salat

Sådan gør du:

  1. Snit fennikel og æble fint og skær det i små tern.
  2. Sautér fennikel, æble og finthakket løg i lidt olivenolie til det er mørt.
  3. Rør kødet sejt med salt og tilsæt oregano, rasp, mælk og fennikelblandingen.
  4. Rør farsen sammen og lad den hvile 5 minutter.
  5. Læg baconskiver som et kryds to og to.
  6. Del og form farsen til fire små ovale farsbrød, og læg dem på hver sit baconkryds.
  7. Læg salviebladene oven på og svøb baconen omkring.
  8. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200°C i ca. 20-25 minutter.
  9. Bag æblerne sammen med i ca. 10 minutter til de er møre og skindet brister.

Servér retten med brød og salat til.